Explore Content

Newsflash

If you love the saxophone, play the saxophone, or are a fan of saxophonists; You don't want to miss this! Meade Ritchie has created another incredible event.

Lees meer...

Rivaled by no other, this concert , celebrating its 25th anniversary in 2013, offers piano performances in different places in New York industrial heartland.

Lees meer...

 

Je bent nu op de introductiepagina van de personeelsvereniging van de dienst OCW van de gemeente Den Haag (PV-OCW). De personeelsvereniging is opgericht op 15 juni 2004 en telt momenteel circa 200 leden. De PV-OCW organiseert activiteiten met als doel de saamhorigheid tussen de collega’s te bevorderen. Dat klinkt wel erg formeel, we willen eigenlijk samen leuke dingen doen en elkaar zo beter leren kennen. Als lid van de personeelsvereniging kun je deelnemen aan die activiteiten. Afhankelijk van die activiteit kun je als lid tegen een aantrekkelijke korting op de kostprijs deelnemen. Vaak zijn ook introducees toegestaan. Dat is soms wel voor een afwijkend bedrag.

Als je -als ambtenaar- in dienst bent van de dienst OCW van de gemeente Den Haag, kun je lid worden van de personeelsvereniging OCW. Ben je op uitzendbasis, detachering of welke andere vorm dan ook werkzaam bij of voor de dienst OCW, is het lidmaatschap helaas niet mogelijk. Dit is vastgelegd in de statuten. Maar, je mag als niet-lid natuurlijk wel als introducé meegaan met een lid.

De hoogte van de contributie wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. Momenteel (december 2017) bedraagt de contributie € 2,00 per maand. Deze wordt ingehouden op je salaris.

Om een idee te krijgen van de activiteiten die de PV-OCW heeft georganiseerd, kijk dan in het menu "impressie“. Hier vind je ook enkele foto's.

Voor leden is er een besloten deel, waar zij zich kunnen opgeven voor activiteiten etc.

Als lid verklaar je kennis te hebben genomen van de geldende regels ( o.a. Statuten en Huishoudelijk Reglement) en daarmee In te stemmen. Je vindt deze documenten op deze website.

Ben je nu al enthousiast? Meld je dan meteen aan !

Personalize Template

­